Trio op het Ellerstrand

Geplaatst door: lelyslet op 24-05-20

Gisteren heb ik het Ellerstrand ontdekt. Een heerlijk iu hke plek om te vertoeven met mooi weer. Er schijnt wel eens Wat te gebeuren, maar hier had ik niets van gemerkt.


Vandaag ben ik opnieuw naar dat strand gegaan. Dit lange Hemelvaart weekend gaf me echt een vakantiegevoel, die ik ook echt nodig had. Ik legde mijn kleedje neer en deed mijn kleding uit. Alles geïnstalleerd en daarna even een verkennend rondje gelopen. Weinig mensen, alhoewel ik wel 2 mannen elkaar zag afrukken. Ze waren een beetje geschrokken dat ik ze " betrapt " had. Geen probleem dacht ik bij mezelf. Had best mee willen doen. 

Eenmaal terug op mijn kleedje, kwam een van de heren voorbij. Hij liep schiet mij de bosjes in. Ik ben hem gevolgd en al snel op mijn knieën gegaan. Na hem een tijdje gepijpt te hebben, is hij weer door gelopen. Blijkbaar wilde hij nog niet komen. 

Een tijdje later tijdens een nieuw rondje kwam ik hem weer tegen. Samen liepen we naar een beboste landtong voor wat privacy. Opnieuw ben ik hem gaan pijpen. Van privacy kwam niets terecht, want 2 mannen waren ons gevolgd. Een ervan keek alleen maar, maar de ander boodt zijn piemel aan, die ik gretig in mijn mond nam. De eerste man voelde aan mijn kont, die ik spontaan uitnodigend naar achter stak. Terwijl ik voorover aan het pijpen was, neukte hij mijn kutje van achter. Ik werd van 2 kanten genomen en ook van 2 kanten werd er over me heen gespoten. Met het sperma op mijn gezicht paradeerde ik terug naar mijn kleedje. 
Weer een nieuwe geile ervaring. Dit is tot nu toe wel een heel geil weekend. 

Ik ben lelyslet

4555 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.